Verhalen en artikelen

Schrijven. Spelen met woorden. Verhalen vertellen op papier. Het is mijn hobby, waarvan ik mijn vak heb gemaakt. Als klein meisje verzon ik al verhaaltjes, schreef deze op, maakte er wat tekeningen bij, sloeg wat nietjes in het geheel en voilà: ik had mijn eigen boekje. Dat ging jaren zo door. Gecombineerd met mijn grote nieuwsgierigheid verbaasde het dan ook niemand dat ik besloot om Journalistiek te gaan studeren. In 1998 behaalde ik mijn diploma en ging daarna volop aan de slag. Eerst jarenlang in vaste dienst, grotendeels voor dagblad De Telegraaf. Maar sinds 2011 ben ik eigenaresse van mijn eigen tekstbureau en werk ik als freelance journaliste, tekstschrijver, interim-perswoordvoerder en auteur. Want het schrijven van boeken (met name thrillers) is ook een van mijn passies.
Het plaatsen van de juiste woorden op papier, dat is wat ik doe. Woorden, die samen een verhaal maken, dat zorgt voor een lach, een traan, verwondering, verontwaarding of herkenning. Want een goed verhaal wekt bij de lezer een emotie op.
 
Of het nu gaat om interview, nieuwsverhaal, reportage, persbericht, een tekst voor een website of gewoon een commerciële tekst, bij mij bent u aan het juiste adres. Ook heb ik ervaring met jaarverslagen. Ik heb een vlotte pen en vat een ingewikkelde rapportage met gemak samen in "Jip en Janneke-taal", zonder dat aan de boodschap iets verloren gaat.
 
Benieuwd naar mijn schrijfstijl: neem een kijkje in mijn portfolio.